Antud blog jätkab edaspidi värskendusega uuel aadressil

Nagu ehk paljud teist on tähele pannud, et siia blogi pole päris tükk aega uusi postitusi ja õpetusi lisandunud. Sellel kõigel on põhjus ning neist loe altpoolt.

Uus meeldejäävam nimi

Et antud veebilehel kuvatud õpetused ja postitused jõuaksid rohkemate lugejateni on ka tähtis, et antud blogil oleks meeldejäävam ja teemaga rohkem seonduv nimi, samamoodi on lood veebiaadressiga.

Nii ongi nüüd asjad läinud ja meil on heameel teatada, et antud veebileht jätkab edaspidi nime ja aadressi all nipi.blog mis on tunduvalt lühem ja löövam kui eelnev pikk ja lohisev nimi ja sellest omakorda erinev url.

Teemadena saavad jätkuvalt kajastust nii kavalad nipid, targad tehnoloogiad ja õpetused ja näpunäited mis sellega seonduvad.

Lisaks loodame lisada järjest enam tehnoloogia valdkonda kuuluvaid teemasid ja õpetusi.

Vähene aeg

Lisaks on põhjus uute postituste puudumisel ka ajal ning faktil, et kui midagi teha siis teha seda korralikult ja põhjalikult, see tagab, et kulutatud aeg läheb asja ette ja sellest võidavad lõppeks kõik.

Lõppsõnaks

Kokkuvõtteks võib öelda, et nagu ka eelnevad postitused on ka seekordne sisu õpetlik ja suunav 🙂 Nii

Jätkame, aga veelgi võimsamalt ja paremini! Nii nagu sai ka alustades öeldud, Kavalate nippide ja tarkade tehnoloogiate kajastamisega tegelev blog alustab. Lihtsalt tuleb ajaga kaasas käia ja kohaneda ning paremaks saada.

Lisaks olgu ära mainitud, et ära ei kao ka praegune veebileht ja siinne sisu, kuid uued ja värsked postitused ja artiklid tulevad enamasti ainult uude blogi mis ei tähenda, et siia üldse midagi ei kirjutata.

Olgu siin ära toodud ka üks uuematest postitustest mis räägib uuest Microsofti Windows 11 operatsioonisüsteemist ja selle kohandamisest: Kuidas Windows 11 tumedasse režiimi muuta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga